Huomioithan, että uusia tilauskimpputöitä otetaan vataan erittäin rajoitetusti. Vuokrakimppujen vuokraustilannetta voi tiedustella normaaliin tapaan ja ota toki yhteyttä myös tilauskimppuasioissa niin katsotaan että onnistuisiko tarpeesi toteuttaminen.

Yhteystiedot

Sähköpostiosoite: rita@korukimput.fi
Puhelinnumero: 050 512 3816 (Rita Elenius)

Morsiuskimppujen vuokraus ja ostaminen

Hääkimppujen vuokraaminen onnistuu helposti kun otat vapaamuotoisesti yhteyttä ja kerrot muutamia perustietoja. Tärkeimmät tiedot ovat häiden ajankohta ja se että minne kimppu pitää fyysisesti toimittaa mikäli et sitä itse pääse Helsingistä hakemaan ja palauttamaan. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

Perusvuokrahinta kattaa vuokra-ajan torstaista maanantaihin sillä oletuksella että häät ovat lauantaina. Ota yhteyttä niin voimme käydä muiden asioiden ohessa läpi vuokraukseen liittyviä erityispiirteitä.

Tilauskimput

Tilauskimppujen tilaaminen on vuokraamista monipuolisempi ja pidempi prosessi ja tilauskimppuasioissa kannattaakin olla mahdollisimman ajoissa - käytännössä kuukausia ennen hääpäivää. Ajoissa asioiden hoitaminen mahdollistaa juuri sinulle sopivan kimpun toteuttamisen!

Kalustevuokraus

Mikäli tarvitset hääjuhlaasi (tai mihin tahansa muuhun tapahtumaan, yritystilaisuuteen, messuille, jne.) vuokrakalusteita niin ota rohkeasti yhteyttä! Päivätyöni on johtaa yhtä tapahtuma-alan vanhinta ja kokeneinta vuokraustoimintaan keskittynyttä perheyritystä Cosaa.

Vuokrattavien tuotteiden valikoimastamme löytyy muun muassa erilaisia tuoleja, pöytiä, somisteita, hääkaaria, esiintymislavoja, jääkaappeja, telttakatoksia, kaasulämmittimiä ja vaikka mitä muuta!

Käy tutustumassa ja ota yhteyttä: www.cosa.fi